PSV en Lammers in de clinch: 'Hoe komt hij in godsnaam bij die zaakwaanemer?'

PSV en Lammers in de clinch: 'Hoe komt hij in godsnaam bij die zaakwaanemer?'

Gepubliceerd: donderdag 10 september 2020 om 10:14do 10-09-2020 om 10:14

Laatste update: donderdag 10 september 2020 om 11:51do 10-09-2020 om 11:51

De huidige situatie van Sam Lammers bij PSV doet de nodige stof opwaaien. De aanvaller was naar verluidt akkoord over een nieuw contract, maar heeft zijn zinnen nu gezet op een transfer naar Atalanta Bergamo. Volgens clubicoon Björn van der Doelen moet de zaakwaarnemer van Lammers achter deze plannen zitten.

"Wat is de waarheid? Zoals ik lees, denk ik dat we er wel vanuit mogen gaan dat ze een mondelinge overeenkomst hadden toch?", geeft Van der Doelen aan in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. "Dan is het wel heel lelijk als je jezelf daar niet aan gaat houden hè. Het contrast met de transfer van Zoet kan niet groter."

Van der Doelen denkt dat het hele gezeur tussen PSV en Lammers begonnen is door zijn zaakwaarnemer Reza Fazeli. "Je kan je niet voorstellen dat het door zo'n jongen komt... Hoe komt Lammers in godsnaam bij die zaakwaarnemer?"

PSV hield ook tijdens zijn periodes van blessureleed vertrouwen in de aanvaller, zag Van der Doelen. Daarom doet de huidige gang van zaken hem geen goed. "Toen hij geblesseerd was zei PSV: we hebben alle vertrouwen in je, we bieden je een nieuw contract aan. Dan wil je nu opeens snel naar een club die meer salaris kan betalen? Ik denk dat de zaakwaarnemer een grote invloed heeft. Die zal vast al iets ondertekend hebben waar hij lekker van op vakantie kan", sluit Van der Doelen af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws