'PSV ligt bij mooi bod op 'clubman' niet in de weg en wil doorselecteren'

'PSV ligt bij mooi bod op 'clubman' niet in de weg en wil doorselecteren'

Gepubliceerd: vrijdag 11 september 2020 om 06:59vr 11-09-2020 om 06:59

PSV heeft grotendeels dezelfde spelers als vorig seizoen en veranderde niets aan de boekhouding, maar toch wordt van de Eindhovenaren verwacht dat ze dit seizoen kampioen worden. De selectie van trainer Roger Schmidt is nog aan verandering onderhevig.

Zo weet het Eindhovens Dagblad dat na de transfer van Jeroen Zoet ook andere spelers eventueel weg kunnen. PSV wil doorselecteren en als er een mooi bod op clubman Jorrit Hendrix komt, zal hem die transfer worden gegund. Het is niet zo dat de Limburger geen functie meer heeft in de Eindhovense selectie, maar Schmidt wil hem ook niet koste wat het kost behouden.

Daarnaast is de Brabantse club nog op zoek naar twee kwaliteitsimpulsen, zo valt er te lezen. Na de komst van keeper Yvon Mvogo van RB Leipzig en linksback Philipp Max van FC Augsburg moet er nog een verdediger en een middenvelder naar Eindhoven komen. Die verdediger moet de laatste linie echt zichtbaar versterken en de middenvelder gaat er één worden die 'de lijnen kan uitzetten en de stellingen bewaakt'.

PSV vreest ook voor een vertrek van sterkhouder Denzel Dumfries. De rechtsback is aanvoerder en daarmee erg belangrijk voor PSV, want hij neemt ook een leidersrol voor de jonge spelers op zich. Als de rechtsback weggelokt wordt uit het Philips Stadion, gaat volgens het ED de kern van het elftal verloren en moet men vrezen voor een overgangsjaar in Eindhoven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws