Amerikaans bod op Heracles-aanvaller is afgewezen: 'Dat spreekt voor zich'

Amerikaans bod op Heracles-aanvaller is afgewezen: 'Dat spreekt voor zich'

11-09-2020 13:24
15

Silvester van der Water staat in de belangstelling van Orlando City. De Amerikanen willen de vleugelaanvaller van Heracles Almelo graag overnemen en hebben al een bod uitgebracht, dat door Heracles van tafel is geveegd.

Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles, laat tegenover Tubantia weten dat het bod van de MLS-club niet toereikend was en dat de beide partijen voorlopig niet met elkaar in gesprek gaan. Daarnaast is de club uit Almelo niet van plan om vlak voor de competitie zaken te gaan doen. "Het spreekt voor zich dat we in deze fase liever geen spelers meer kwijtraken", zegt Gilissen daarover.

De verwachting is dat Van der Water net als vorig seizoen de eerste rechtsbuiten zal zijn voor het team van trainer Frank Wormuth. Toch wil de 23-jarige aanvaller, die in 2018 overkwam van Almere City, graag een stap maken. Hij liet weten dat hij open staat voor een transfer naar 'een mooie club in Nederland of het buitenland'. Orlando, de club waar Kaká zijn actieve loopbaan afsloot, wordt dus niet zijn volgende  bestemming.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie