Advocaat verklapt aanstaande transfer: 'Op korte termijn zal hij aansluiten'

Advocaat verklapt aanstaande transfer: 'Op korte termijn zal hij aansluiten'

11-09-2020 14:44 Laatste update: 14:45
49

Dick Advocaat is tevreden over de transferperiode voor Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers prijst het bestuur en technisch directeur Frank Arnesen voor hun inzet en de resultaten.

Feyenoord haalde deze transferperiode Christian Conteh, Mark Diemers, Bryan Linssen en Joao Teixeira naar De Kuip. Dat stemt Advocaat blij. "Frank Arnesen en het bestuur hebben het goed gedaan", zegt hij op de persconferentie voor de eerste wedstrijd van het seizoen, uit bij PEC Zwolle. "Daar ben ik erg blij mee. Het zijn vervangers voor de spelers die weggingen en op de twee posities die nog versterkt moesten worden. Prima."

Wedden

Meer odds

Dat betekent echter niet dat de Rotterdammers niet meer willen toeslaan. Volgens De Kleine Generaal kunnen we binnen afzienbare tijd nieuws verwachten. "Er is een verdediger nodig en die komt er ook zeker. Op korte termijn zal hij aansluiten. Ik weet ook al wie het is, alleen dat weten jullie nog niet."

De verwachting is dat Edgar Ié de verdediger is waar op wordt gedoeld. De Portugees speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Feyenoord en technisch directeur Arnesen liet eerder al weten dat hij Ié graag weer van Trabzonspor over wil nemen.