Zivkovic: Ik kan dat salaris hier niet verdienen, maar ik sta er zeker voor open

Zivkovic: "Ik kan dat salaris hier niet verdienen, maar ik sta er zeker voor open"

11-09-2020 19:15
31

De kans bestaat dat Richairo Zivkovic en FC Groningen met elkaar in zee gaan. Groningen kan zijn Chinese salaris niet ophoesten, maar de spits is bereid om mee te denken. Zivkovic staat nog onder contract bij Changchun Yatai.

Zivkovic traint momenteel mee met Groningen om zijn conditie op peil te houden, maar er zit meer in het vat. "Het zijn zaken waar ik niet dagelijks over spreek met m'n zaakwaarnemer en de club. We zijn een stapje verder, maar voor de rest kan ik er niet zoveel over zeggen", zegt Zivkovic tegen RTV Noord.

"We moeten het van beide kanten nog zien. Ik ben hier in eerste instantie om fit te blijven en ben op de goede weg. Dan sluit ik aan bij de groepstraining en dan zien we wel verder", zegt Zivkovic.

Er zullen oplossingen gevonden moeten worden, mochten beide partijen met elkaar in zee gaan. Vooral het financiële probleem moet worden opgelost. "Van mijn kant zal er water bij de wijn moet worden gedaan. Ik kan dat salaris hier niet verdienen, maar ik sta er zeker voor open."