Belangrijke rol voor Promes bij Ajax: 'Dat kan zich goed uitbetalen'

Belangrijke rol voor Promes bij Ajax: 'Dat kan zich goed uitbetalen'

12-09-2020 11:06
42

Theo Janssen verwacht veel van Ajax dit Eredivisie-seizoen. De analist ziet in de Amsterdamse club 'titelkandidaat nummer één' en denkt dat Quincy Promes een belangrijke rol op gaat eisen.

"Ajax heeft gewoon weer de beste selectie, de beste spelers. Zij zijn titelkandidaat nummer één", begint Janssen in gesprek met RTL. "De andere topclubs? Maken in de voorbereiding toch een wisselvallige indruk."

Wedden

Meer odds

Janssen houdt Feyenoord dit seizoen ook goed in de gaten en denkt dat de Rotterdammers het Ajax lastig kunnen maken. "Ik denk wel dat Feyenoord langer mee gaat doen in de titelstrijd. Ze zijn constanter dan vorig jaar. Mede dankzij Dick Advocaat ja. En houd vooral die Bryan Linssen in de gaten. Hij gaat echt zijn goaltjes meepikken."

Bij Ajax ziet Janssen een belangrijke rol weggelegd voor Promes. "Ik vond hem altijd wat druistig voor een aanvallende middenvelder, een nummer tien. Maar het lijkt er toch op, dat hij daar nu wel uit de voeten kan. Hij heeft scorend vermogen en komt in deze positie veel voor de goal. Dus dat kan zich goed uitbetalen", sluit Janssen af.