Van de Beek maakt meteen indruk bij United: 'Donny was het grootste pluspunt'

Van de Beek maakt meteen indruk bij United: 'Donny was het grootste pluspunt'

Gepubliceerd: zondag 13 september 2020 om 09:05zo 13-09-2020 om 09:05

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer is ondanks een 1-0 oefennederlaag tegen Aston Villa tevreden over het officieuze debuut van Donny van de Beek. Volgens de Noor was de oud-Ajacied de beste speler aan de zijde van The Mancunians.

United moest in Birmingham zestien selectiespelers missen, waaronder Paul Pogba, Bruno Fernandes en Nemanja Matic. Van de Beek vormde daardoor een duo met Scott McTominay centraal op het middenveld, achter nummer tien Marcus Rashford. "Donny was misschien wel het grootste pluspunt", reageert Solskjaer op de nederlaag tegen Aston Villa. "Hij is zó goed in het vinden van ruimtes en creëert tijd voor zichzelf met zijn timing en loopacties. Ik was heel blij met zijn optreden."

Ook The Manchester Evening News is te spreken over het debuut van de Oranje-international, die wordt beoordeeld met een 7. Eiste de bal op wanneer hij deze niet had en kwam vanuit zijn diepliggende rol op het middenveld vaak naar voren. Sterk met de bal, maar ging niet meer zo vaak diep in de tweede helft', schrijft de lokale krant.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Krijgt Van de Beek een basisplaats?

Ja
72%
Nee
28%
(2442 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws