'Ihattaren gooide er met de pet naar en werd van PSV-training gestuurd'

'Ihattaren gooide er met de pet naar en werd van PSV-training gestuurd'

13-09-2020 18:55 Laatste update: 23:24
126

Mohammed Ihattaren heeft de afgelopen weken niet alleen niet goed getraind, hij is zelfs van de training gestuurd. PSV-trainer Roger Schmidt was allerminst blij met wat de middenvelder de afgelopen dagen liet zien op De Herdgang.

Ihattaren mocht zich bij het Nederlands elftal melden voor de interlands tegen Polen en Italië. Toen hij zich weer meldde bij PSV, gooide hij er met de pet naar, schrijft Algemeen Dagblad-journalist Maarten Wijffels op Twitter. 'Ihattaren was van de training gestuurd. Ongemotiveerd trainen na terugkeer van Oranje. Nu gaat-ie invallen en mag hij het laten zien.'

Schmidt liet zich voor de wedstrijd tussen FC Groningen en PSV al uit over de verrassende reserverol voor Ihattaren. "Deze week heeft hij na zijn interlandverplichtingen niet op het niveau getraind waarop hij dat normaal gesproken doet. Dat heb ik hem ook gezegd. Hij begrijpt het", zei Schmidt.

Ihattaren kreeg zondag tegen Groningen twintig minuten van Schmidt. Hij versierde een strafschop, maar die werd gemist door Donyell Malen. PSV won met 1-3 van Groningen.