Anti-climax in Groningen: Robben na wissel tegen PSV meteen naar huis vertrokken

Anti-climax in Groningen: Robben na wissel tegen PSV meteen naar huis vertrokken

13-09-2020 19:42 Laatste update: 20:49
87

Arjen Robben is na zijn blessure meteen naar huis gegaan, zegt FC Groningen-trainer Danny Buijs na de wedstrijd tegen PSV. Robben raakte na een half uur geblesseerd en was erg teleurgesteld. De rentree van Robben in de Eredivisie werd uiteindelijk een anti-climax.

Alle ogen waren zondagmiddag gericht op Robben, die de afgelopen weken alles in het werk stelde om er tegen PSV bij te kunnen zijn. Het werd een teleurstelling. Robben werd gewisseld vanwege liesklachten. "Ik durf niet te zeggen hoe het met hem is. Ik heb hem niet meer gesproken", zegt Buijs tegen FOX Sports.

"Hij is teleurgesteld naar huis gegaan. Hij is al in de eerste helft uitgevallen en om dan de hele wedstrijd te blijven terwijl je teleurgesteld en gefrustreerd bent... Dat is logisch. Die jongen heeft hier zo hard voor gewerkt. Hij heeft er zoveel voor gedaan en voor gelaten en als het dan zo eindigt is dat frustrerend voor hem."

Buijs durft niet te zeggen wat dit betekent voor Robben en of hij mogelijk stopt, mocht de blessure ernstig zijn. "Dat weet ik niet. Kan ik niets over zeggen, want ik heb hem nog niet gesproken. Als het er meteen inschiet, is het vaak foute boel. Er zal maandag of dinsdag meer duidelijk worden. Ik wacht het even af", zegt Buijs.