Kraay jr. voelt PSV-schlemiel aan de tand: Dit zal ik nooit meer doen

Kraay jr. voelt PSV-schlemiel aan de tand: "Dit zal ik nooit meer doen"

Gepubliceerd: zondag 13 september 2020 om 20:00zo 13-09-2020 om 20:00

Laatste update: zondag 13 september 2020 om 20:20zo 13-09-2020 om 20:20

PSV-doelman Yvon Mvogo moest zich zondagmiddag tegenover FOX Sports-verslaggever Hans Kraay jr. verantwoorden voor zijn fout tegen FC Groningen. De doelman, gehaald vanwege zijn meevoetballende kwaliteiten, ging opzichtig in de fout bij de 1-1.

Mvogo kreeg de bal, werd onder druk gezet en besloot om de gedekte Jorrit Hendrix in te spelen op de rand van de zestien. Een paar tellen later stond het 1-1. "De goal was mijn fout. Ik had die bal niet moeten spelen. We willen graag voetbal spelen van achteruit, maar dit was mijn fout", zegt Mvogo tegen FOX Sports. "Fouten gebeuren, dat moet ik beter doen. Maar ik ben blij dat we hebben gewonnen."

Kraay jr. probeert Mvogo aan z'n verstand te brengen dat zulke ballen uit den boze zijn en dat de doelman dit nooit meer mag doen. "Het was crazy. Deze situatie oefenen we regelmatig op de training, maar in deze situatie weet ik dat ik gewoon de lange bal moet spelen."

"Dit zal ik nooit meer doen", zegt Mvogo, tot grote opluchting van Kraay jr., die het antwoord accepteert. "Ik ben blij dat we met 1-3 gewonnen hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws