'Mogelijke Feyenoord-aanwinst maandag al in Rotterdam om huurdeal te bespreken'

'Mogelijke Feyenoord-aanwinst maandag al in Rotterdam om huurdeal te bespreken'

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 07:50ma 14-09-2020 om 07:50

Laatste update: maandag 14 september 2020 om 08:55ma 14-09-2020 om 08:55

De transfer van Uros Spajic naar Feyenoord lijkt slechts een kwestie van tijd. De verdediger van FK Krasnodar is al onderweg naar Nederland om een transfer af te ronden.

Dat meldt De Telegraaf. Spajic wordt bij Krasnodar gezien als een belangrijke speler, maar aangezien Russische clubs slechts acht buitenlanders in hun selectie op mogen nemen, wil Krasnodar meedenken met Feyenoord. Het plan is dat Spajic een jaar op huurbasis gaat spelen in De Kuip.

Technisch directeur Frank Arnesen en trainer Dick Advocaat spraken eerder al over de interesse in Spajic. Vooral de Kleine Generaal hoopt dat er snel sprake is van een deal. Hij lijkt hier niet lang op te hoeven wachten, naar verluidt is Spajic maandag al in Nederland om te onderhandelen met Feyenoord. Ook ondergaat hij dan een medische keuring.

Advocaat ziet in Spajic een uitstekende aanwinst. De Serviër moet de achterhoede van Feyenoord versterken. "Waarom het Spajic is geworden? Omdat hij bij goede clubs heeft gespeeld en de beelden er van hem goed uitzien. Kijk maar even naar zijn cv ook. We hebben informatie ingewonnen en het ziet er allemaal positief uit. Ik denk dat het voor ons een goede speler is", geeft Advocaat aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws