Advocaat verrast met Feyenoord-middenveld: 'Speler is het daar nooit mee eens'

Advocaat verrast met Feyenoord-middenveld: 'Speler is het daar nooit mee eens'

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 12:14ma 14-09-2020 om 12:14

Niet Jens Toornstra, maar nieuwkomer Mark Diemers kreeg zaterdag een basisplaats van Dick Advocaat in de seizoensopener van Feyenoord tegen PEC Zwolle. Toornstra was het daar niet mee eens, aldus de trainer.

Advocaat maakte de keuze voor Diemers op 'gevoel'. "Ik heb dat ook aan Jens proberen uit te leggen. Het is echt een gevoelskwestie. Op de training en in de wedstrijden die we speelden leek Diemers net ietsje verder", verklaart de trainer, geciteerd door De Telegraaf.

Het leidde tot verbazing bij Toornstra. "Een speler is het daar nooit mee eens", aldus Advocaat. "Dat geeft niet, hoor. Of dit voorlopig zo blijft ga ik niet zeggen. Als trainer moet je nooit te ver vooruit kijken. Diemers maakte tegen Zwolle in elk geval een goede indruk."

Diemers genoot van de wisselwerking met aanvoerder Steven Berghuis aan de rechterkant. "Steven is een heerlijke voetballer. Ik voel hem goed aan en hij mij ook. Ik hoop dat ik hem nog heel veel kan bedienen in wedstrijden én dat hij bij Feyenoord blijft."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws