Robben komt met eerste reactie en gaat door: Jullie zijn nog niet van me af

Robben komt met eerste reactie en gaat door: "Jullie zijn nog niet van me af"

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 14:34ma 14-09-2020 om 14:34

Laatste update: maandag 14 september 2020 om 14:44ma 14-09-2020 om 14:44

Arjen Robben heeft zijn eerste reactie na zijn dramatische rentree namens FC Groningen gegeven. De 96-voudig Oranje-international viel zondagmiddag al vroeg uit tegen PSV, maar denkt er voorlopig niet aan om definitief te stoppen.

Dat laat hij weten aan De Volkskrant. "Het is nu zaak niet weg te kwijnen in een hoekje, maar er met wat zelfspot om te lachen en met een positief gevoel verder te gaan. Jullie zijn nog niet van me af", laat hij weten. Robben verliet zondag gedesillusioneerd het stadion, maar heeft maandag weer nieuwe energie gevonden. "Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor."

Robben moest zich zondag na een half uurtje laten vervangen door Tomás Suslov. Hoe ernstig zijn blessure is, zal dinsdag moeten blijken. "Dit was het slechtst denkbare scenario waarmee ik even geen rekening had gehouden", erkent de 36-jarige linkspoot. "Maar het is gebeurd en ik kan er niets meer aan veranderen."

De in Bedum geboren buitenspeler zwaaide in 2019 af bij Bayern München, maar besloot één jaar later uit zijn voetbalpensioen te komen en meldde zich weer bij jeugdliefde FC Groningen. Zondag maakte hij zijn eerste minuten voor De Trots van het Noorden sinds 2002 (!), tegen de club die hij tussen 2002 en 2004 diende.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws