Algemeen Dagblad: Tottenham Hotspur inderdaad in de markt voor Dost

Algemeen Dagblad: Tottenham Hotspur inderdaad in de markt voor Dost

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 11:17di 15-09-2020 om 11:17

Laatste update: dinsdag 15 september 2020 om 11:21di 15-09-2020 om 11:21

Eintracht Frankfurt-spits Bas Dost heeft zich inderdaad in de kijker van Tottenham Hotspur gespeeld, meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. Het opmerkelijke nieuws deed eerder deze week al de ronde in Engeland.

Dost werd eerder deze zomer nog nadrukkelijk gelinkt aan het Belgische Club Brugge, maar die transfer ketste af: de Jupiler Pro League-kampioen kon niet voldoen aan de vraagprijs van Eintracht Frankfurt. Nu ligt er plotseling een droomtransfer in het verschiet, mits Dost bereid is om zich te schikken in een reserverol. Tottenham-manager José Mourinho is volgens het AD namelijk op zoek naar een extra centrumspits, naast Harry Kane.

De achttienvoudig Oranje-international kwam één jaar geleden voor zeven miljoen euro over van Sporting Portugal en ligt nog twee jaar vast in Frankfurt. Tijdens zijn eerste seizoen kwam de oud-spits van FC Emmen, Heracles Almelo, sc Heerenveen en VfL Wolfsburg tot tien goals in dertig officiële wedstrijden. Zaterdag maakte Dost alweer zijn eerste van het nieuwe seizoen, tijdens het bekerduel met 1860 München.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Dost naar de Premier League: zie jij het gebeuren?

(1243 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws