Memphis in wedstrijdselectie: mogelijke afscheidswedstrijd in Stade de la Mosson

Memphis in wedstrijdselectie: mogelijke afscheidswedstrijd in Stade de la Mosson

15-09-2020 12:04
26

Memphis Depay zou dinsdagavond zijn afscheidswedstrijd in de Ligue 1 kunnen spelen. De aanvalsleider van Oranje is dichtbij een transfer naar FC Barcelona, maar is nog steeds onderdeel van de wedstrijdselectie voor het uitduel met Montpellier, dat om 21.00 uur begint.

Lyon-trainer Rudi Garcia heeft negentien spelers geselecteerd voor de trip naar de Côte d'Azur. Memphis is één van de zes aanvallers in de wedstrijdselectie. Of de huidige topscorer van het pas begonnen Ligue 1-seizoen ook zal spelen in het Stade de la Mosson, zal nog moeten blijken. Mogelijk wordt hij gespaard, zodat hij niet het risico loopt om geblesseerd te raken, met een transfer naar Barcelona op komst.

Wedden

Meer odds

Die overstap is namelijk een kwestie van tijd. De Telegraaf meldde maandavond dat alle partijen het eens zijn geworden over een transfer. Memphis komt voor dertig miljoen euro plus bonussen over uit Lyon en zal een vierjarig contract signeren. In Camp Nou komt hij ex-bondscoach Ronald Koeman en Oranje-maatje Frenkie de Jong tegen.