The Times: Manchester United kan impasse tussen Bale en Real Madrid doorbreken

The Times: Manchester United kan impasse tussen Bale en Real Madrid doorbreken

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 13:36di 15-09-2020 om 13:36

Gareth Bale staat open voor een terugkeer in de Premier League, meldt The Times. Volgens de Britse kwaliteitskrant is Manchester United in de markt voor de Real Madrid-paria uit Wales.

Bale verruilde Tottenham Hotspur in 2013 voor Real Madrid en werd de allereerste speler voor wie een transfersom van honderd miljoen euro werd betaald. De linkspoot won onder meer vier Champions Leagues en twee landstitels met Real Madrid, maar van een gelukkig huwelijk is nooit sprake geweest. Hoewel Bale nog tot 2022 vastligt, zijn beide partijen bezig met een vertrekregeling, melden Spaanse media.

Dit opent deuren voor Manchester United: The Mancunians zijn nog op zoek naar een vleugelaanvaller en eerste keus Jadon Sancho lijkt niet haalbaar. Volgens The Times heeft de 31-jarige Welshman wel oren naar een huurtransfer naar Old Trafford. Manchester United zou dan wel nog met Real Madrid om de onderhandelingstafel moeten.

Het salaris van Bale is ongetwijfeld één van de agendapunten. De 83-voudig international van Wales verdient naar verluidt 660 duizend euro per week: Real Madrid wil dolgraag een deel van dat bedrag van de loonlijst schrappen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Bale bij Manchester United weer opbloeien?

Ja
77%
Nee
23%
(913 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws