'Real Madrid zet deur open en biedt Bale aan helft van salaris te blijven betalen'

'Real Madrid zet deur open en biedt Bale aan helft van salaris te blijven betalen'

Gepubliceerd: woensdag 9 september 2020 om 18:34wo 09-09-2020 om 18:34

Het is geen geheim dat Real Madrid af wil van Gareth Bale. De Spaanse grootmacht wil zelfs vijftig procent van het salaris van de Welshman blijven betalen om een vertrek te faciliteren, zo meldt The Telegraph woensdag.

Real weigerde pas een jaar geleden een voorstel van het Chinese Jiangsu Suning om Bale over te nemen. De Koninklijke wilde een transfersom voor de 31-jarige aanvaller ontvangen, maar inmiddels hangt de vlag er helemaal anders bij. Bale heeft zichzelf onmogelijk gemaakt in het Estadio Santiago Bernabéu en coach Zinedine Zidane wil koste wat kost van hem af.

Daardoor heeft Real nu aangeboden om de helft van zijn salaris van 660.000 euro per week te blijven betalen. Dat moet het de oud-speler van Tottenham Hotspur makkelijker maken om een nieuwe club te vinden. Volgens The Telegraph informeerden al diverse Premier League-clubs in Madrid naar de situatie van de aanvaller. Ook een huurdeal wordt niet langer uitgesloten.

Bale ligt nog twee jaar vast bij Real Madrid, waar hij nauwelijks nog een woord wisselt met Zidane. Hij gaf onlangs al aan open te staan voor een terugkeer naar de Premier League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Bale nog van toegevoegde waarde voor de Engelse topclubs?

Ja
72%
Nee
28%
(3939 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws