Als Ajax had ik gewoon tegen AZ gezegd: wij willen Stengs

"Als Ajax had ik gewoon tegen AZ gezegd: wij willen Stengs"

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 07:39wo 16-09-2020 om 07:39

Laatste update: woensdag 16 september 2020 om 09:17wo 16-09-2020 om 09:17

Ajax verloor de afgelopen seizoenen een aantal dragende spelers en roerde zich vervolgens voornamelijk op de buitenlandse transfermarkt. Willem Vissers, journalist van de Volkskrant, vindt dat Ajax ook binnen de landsgrenzen moet zoeken naar versterkingen.

"Of je al kunt verwachten dat spelers als Kudus en Antony in grote wedstrijden het verschil gaan maken, waag ik te betwijfelen", begint Vissers aan tafel bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Dat heeft bij Neres ook een tijdje geduurd. De dragende spelers zijn bijna allemaal vertrokken: Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Lasse Schöne, Joël Veltman. Die zijn allemaal weg."

Vissers vindt dat Ajax zich ook bij clubs als AZ en PSV had moeten melden in de zoektocht naar versterkingen. "Als Ajax zijnde had ik gewoon tegen AZ gezegd: wij willen Stengs. Ik had tegen PSV gezegd: wij willen Malen", is hij duidelijk. Kenneth Perez draagt nog een andere AZ-naam voor. "Midtsjö is ook een goede versterking voor Ajax." Hier is Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf het duidelijk niet mee eens. "Midtsjö? Een versterking voor Ajax? Nee, natuurlijk niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws