'Twente eindelijk verlost van dure miskoop: contract is per direct ontbonden'

'Twente eindelijk verlost van dure miskoop: contract is per direct ontbonden'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 15:34wo 16-09-2020 om 15:34

Giorgi Aburjania gaat FC Twente verlaten. Spaanse media melden dat zijn contract in Enschede is ontbonden, waardoor de middenvelder vrij is om te tekenen voor Real Oviedo. Daar zal hij zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract.

Cadena COPE en El Comercio schrijven dat Aburjania per direct niet meer onder contract staat bij FC Twente. Dat betekent dat de Georgisch international, die een hoog niet-EU-salaris opstreek, van de loonlijst is en de Tukkers financieel wat meer speelruimte hebben. Donderdag zal de middenvelder in Spanje aankomen en de medische keuring ondergaan bij Real Oviedo in de Segunda División.

De Georgiër speelde pas één jaar voor Twente. Ted van Leeuwen, de vorige technisch directeur in de Grolsch Veste, huurde Aburjania van Sevilla. De middenvelder kon de verwachtingen echter nooit waarmaken en kwam niet in de plannen van trainer Gonzalo García voor. Vanwege de financiële problemen die in Enschede de kop opstaken door het coronavirus was het vertrek van Aburjania gewenst.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws