Robben reageert: 'Ik vreesde en dacht dat mijn liesblessure erger zou zijn'

Robben reageert: 'Ik vreesde en dacht dat mijn liesblessure erger zou zijn'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 16:09wo 16-09-2020 om 16:09

Arjen Robben zegt dat de liesblessure die hij afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen PSV (1-3) opliep meevalt. De ervaren vleugelaanvaller van FC Groningen wil geen datum plakken op zijn herstelduur, maar hij is hoopvol.

Robben kan nog niet aangeven hoe lang hij niet kan spelen. "Ik wil het niet te veel over prognoses hebben, maar ik ben wel blij dat de schade meevalt", zegt de teruggekeerde steraanvaller tegen FC Groningen TV. "Ik had gevreesd maar eigenlijk ook wel erger verwacht. Gelukkig is er niks kapot in de spier, er is niks gescheurd, dus dat is wel hoopvol."

Als de vleugelspeler terugdenkt aan de wedstrijd van afgelopen zondag krijgt hij gemengde gevoelens. "Het begon heel mooi, maar het eindigt in het slechtst denkbare scenario dat je kan hebben. Ik zag het als een mooie beloning voor mezelf en voor de mensen die hard met mij hebben gewerkt in de laatste paar weken en maanden."

Strijdbaar blijft Robben zeker en van stoppen is dus geen enkele sprake. "Uiteindelijk kregen we zondag een harde klap in het gezicht en was het heel erg vervelend, maar nu is het uithuilen en keihard weer doorgaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws