Breaking news

Copa del Rey-sensatie: derdedivisionist schakelt met tien man Real Madrid uit

'FC Barcelona meldt zich in Breda: NAC slaat voorstel voor steunpilaar af'

'FC Barcelona meldt zich in Breda: NAC slaat voorstel voor steunpilaar af'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 08:13do 17-09-2020 om 08:13

FC Barcelona heeft zich bij NAC Breda gemeld voor Roger Riera. De 25-jarige verdediger is in beeld om het tweede elftal van de Catalanen te versterken, zo meldt BN DeStem donderdagochtend.

Riera maakte in het verleden negen jaar, van zijn tiende tot zijn negentiende, deel uit van de jeugdopleiding van Barça. In 2014 veroverde hij de UEFA Youth League met de Spaanse topclub, waar hij onder meer samenspeelde met Munir El Haddadi en Adama Traoré.

NAC is voorlopig niet happig op een vertrek van Riera, die wordt gezien als een steunpilaar in de jacht op promotie naar de Eredivisie. Bovendien zet Barcelona in op een deal met gesloten beurzen: de Catalanen willen Riera ruilen voor een andere beloftevolle speler. De Bredase leiding ziet weinig in zo'n constructie, weet BN DeStem.

De Brabanders zitten na het vertrek van Jan Paul van Hecke al niet breed in de verdedigers. Daarnaast geldt Riera als belangrijke bouwsteen. Hij mag alleen voor een substantiële transfersom weg uit het Rat Verlegh Stadion.

Barça B
Barcelona B komt momenteel uit in de Segunda División B, maar het doel is om te promoveren. Daarom zoekt het naar spelers die ervaring hebben in de competitie. Riera speelde in het verleden ook voor Celta de Vigo B en Villarreal B.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws