'Ik sprak met Lampard over Ziyech. Hij zei: zijn passing is echt belachelijk'

'Ik sprak met Lampard over Ziyech. Hij zei: zijn passing is echt belachelijk'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 14:30do 17-09-2020 om 14:30

Voormalig topvoetballer Rio Ferdinand kijkt reikhalzend uit naar het debuut van Hakim Ziyech bij Chelsea. Manager Frank Lampard verzekerde hem dat de Marokkaan flink wat technische bagage in huis heeft.

Door een blessure moet Ziyech even wachten op zijn debuut bij Chelsea. Hij heeft wel al meegetraind. "Ik sprak met Frank over Ziyech en hij zei: zijn passing is belachelijk", zegt Ferdinand op zijn YouTube-kanaal. 

"Ik ben benieuwd naar de passes van Ziyech", vervolgt Ferdinand. "Met zijn linkervoet kan hij Mason Mount, Timo Werner en Kai Havertz wegsteken. Ik denk dat Ziyech het ze op een presenteerblaadje geeft."

Chelsea-legende Alan Hudson heeft ook hoge verwachtingen van Ziyech. Hij denkt dat Chelsea mee kan doen om de titel. "Zeker weten", zegt hij tegen Caught Offside. "Met Werner en Hakim Ziyech, waar Lampard zo van onder de indruk was tijdens de 4-4 tegen Ajax in de Champions League, is het echt een nieuw elftal geworden."

"Het ontbrak ze echt aan kwaliteit en Ziyech gaat ze dat geven. Werner gaat profiteren van zijn creativiteit, iets waar Chelsea ook te weinig van had. Het zijn twee geweldige aankopen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Ziyech het maken?

(2975 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws