'Heerenveen volgt PSV-onderhandelingen op de voet: tien procent naar Friesland'

'Heerenveen volgt PSV-onderhandelingen op de voet: tien procent naar Friesland'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 16:26do 17-09-2020 om 16:26

SC Heerenveen zal de onderhandelingen tussen PSV en Atalanta Bergamo over Sam Lammers met grote interesse volgen. De Friezen hebben namelijk recht op tien procent van de transfersom, zo meldt Voetbal International.

Lammers speelde in het seizoen 2018/2019 op huurbasis in het Abe Lenstra Stadion. Heerenveen bedong toen dat het tien procent van een toekomstige transfer zou krijgen. Eenzelfde deal sloten de Friezen onder meer met Ajax over Sven Botman. Nu Lammers zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Atalanta, lonkt een fraaie meevaller voor Heerenveen.

PSV steggelt nog wel met de Italianen over de transfersom. Het laatste bod van de club van Hans Hateboer, Marten de Roon en Robin Gosens bedroeg naar verluidt acht miljoen euro. Dat is nog niet genoeg voor de Eindhovenaren, die inzetten op minimaal tien miljoen. PSV is niet blij met de zaakwaarnemer van de aanvaller en speelt het spel hard.

Mocht Atalanta uiteindelijk met tien miljoen over de brug komen, dan kan Heerenveen dus een bedrag van één miljoen tegemoet zien.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is 10 miljoen een mooi bedrag voor Lammers?

(10247 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws