'PSV heeft duidelijke boodschap voor Lammers na verhoogd bod uit Italië'

'PSV heeft duidelijke boodschap voor Lammers na verhoogd bod uit Italië'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 22:24di 15-09-2020 om 22:24

PSV heeft dinsdag in een gesprek met de zaakwaarnemer van Sam Lammers zijn standpunt nog maar eens duidelijk gemaakt. De Eindhovenaren willen een dubbelcijferig bedrag voor de 23-jarige spits ontvangen van Atalanta Bergamo.

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. Volgens de krant zijn beide partijen elkaar de afgelopen periode wel genaderd, nadat de Italianen het bod op Lammers opnieuw verhoogden. Desondanks wil Atalanta nog niet helemaal betalen wat PSV in gedachten heeft. Daarmee zit Lammers nog in hetzelfde schuitje, maar mag hij blijven hopen op een transfer. Hij bereikte zelf al een akkoord met de club van Hans Hateboer, Robin Gosens en Marten de Roon.

PSV vaart een harde koers doordat het zich ergert aan het kamp-Lammers. De Eindhovenaren dachten de toezegging te hebben dat de speler zijn volgend jaar aflopende contract zou verlengen. Toch lijkt ook PSV rekening te houden met een vertrek van Lammers: met Eran Zahavi is er inmiddels een opvolger op de radar verschenen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is 10 miljoen een mooi bedrag voor Lammers?

(10246 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws