Snoeiharde uithaal naar 'zielige' KNVB: Ik vind het te triest voor woorden

Snoeiharde uithaal naar 'zielige' KNVB: "Ik vind het te triest voor woorden"

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 22:45do 17-09-2020 om 22:45

Anco Jansen heeft geen goed woord over voor de KNVB. De voetbalbond stak deze week een stokje voor een samenwerking tussen FC Emmen en EasyToys, dat gespecialiseerd is in seksspeeltjes.

Volgens de KNVB is de potentiële hoofdsponsor van FC Emmen in strijd met de reglementen. Bij de Drentse club is men ontstemd. "Ik vind het te triest voor woorden. Je moet bij de KNVB altijd oppassen wat je zegt, maar het maakt me niet uit. Ik vind het zielig, heel preuts ook", reageert Jansen voor de camera van RTV Drenthe.

"We praten hier over een fatsoenlijk bedrijf die veel geld wil steken in een club in een bedrijfstak die het vanwege de coronacrisis het ontzettend zwaar heeft. Ik zie het probleem niet", aldus de aanvoerder.

Teamgenoot Glenn Bijl begrijpt dat de KNVB de zaak heeft onderzocht. "Maar dat het zo lang moet duren, snap ik niet. En ik snap ook niet dat ze het afkeuren. Wat moet Emmen dan? Het is heel veel geld voor de club. Ik gun Emmen een goede hoofdsponsor. Zo schadelijk is het nou ook weer niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws