Elia fel: 'Ik hoor niemand als een speler voor 40 miljoen naar Chelsea gaat'

Elia fel: 'Ik hoor niemand als een speler voor 40 miljoen naar Chelsea gaat'

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 12:37vr 18-09-2020 om 12:37

Eljero Elia herhaalt het nog maar eens: de keuze is deze zomer niét vanwege tekengeld op FC Utrecht gevallen. Hij kiest voor het sportieve project in de Domstad.

"En als ik tekengeld had gekregen, so what?", reageert Elia voor de camera van de NOS. "Aan wie is het om over mijn tekengeld te discussiëren? Ik kan er niets aan doen. Je moet in alle opzichten rekening houden met deze tijd, maar een speler hoort te krijgen wat hij hoort te verdienen volgens de club. Ik snap niet dat hierover wordt geklaagd. Ik hoor niemand als een speler voor 40 miljoen naar Chelsea gaat."

De berichten kloppen simpelweg niet, benadrukt Elia. "Ik snap niet dat iemand een leugen moet vertellen", aldus de 33-jarige aanvaller. "Het is echt een leugen, Utrecht is al heel ver voor me gegaan. Ik heb een heel mooi voorstel gekregen en daar ben ik heel blij mee."

Elia had al langer zijn zinnen gezet op een comeback in Nederland. ADO Den Haag gooide een lijntje uit, maar FC Utrecht bood 'een heel mooi en ambitieus plan'. "Dat past bij mij. Elke speler wil graag bij zo'n club spelen. Dat kan je ook zien aan de transfers. Utrecht is continu bezig zich te verbeteren. We gaan voor een plek in de top-vier."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws