Ajax blijft loeren op buitenkansje: 'Als we onverwachts een speler kwijtraken...'

Ajax blijft loeren op buitenkansje: 'Als we onverwachts een speler kwijtraken...'

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 14:04vr 18-09-2020 om 14:04

Ajax houdt de ogen open en oren gespitst voor buitenkansjes op de transfermarkt. Dat bevestigt Erik ten Hag. De trainer is hoe dan ook tevreden met de huidige selectie.

"Wij kijken altijd naar kansen zolang de transferwindow open is", verklaart Ten Hag op de persconferentie voor RKC Waalwijk-thuis. "Dat neemt niet weg dat we tevreden zijn met de huidige selectie. Als we nog ergens een kans zien om ons te versterken, of als we onverwachts een speler kwijtraken, dan zullen we ons gaan begeven op de transfermarkt."

Ten Hag bevestigde al dat Ajax op zoek naar een extra verdediger als Sergiño Dest in de laatste twee weken van de transferperiode nog vertrekt, waarschijnlijk naar Bayern München. Gevraagd naar de dunne bezetting op de nummer zes-positie, zegt Ten Hag: "We hebben een plan in ons hoofd. Ook over de samenstelling van de selectie. Als we dingen gaan doen, of dingen gedaan hebben, dan gaan we dat melden."

"Mohammed Kudus en Lisandro Martínez kunnen ook uit de voeten daar, dus we hebben gewoon opties. Jurriën Timber heeft daar regelmatig gespeeld in de jeugd", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws