Tien minuten speeltijd en gele kaart voor Elia: 'Komt wel, joh. Geen zorgen'

Tien minuten speeltijd en gele kaart voor Elia: 'Komt wel, joh. Geen zorgen'

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 23:21vr 18-09-2020 om 23:21

De Eredivisie-rentree van Eljero Elia is uitgelopen op een anti-climax. De vleugelaanvaller verruilde de Turkse kampioen Basaksehir voor FC Utrecht en kwam vrijdagavond als invaller binnen de lijnen tegen VVV-Venlo: FC Utrecht kwam echter niet verder dan 1-1 en Elia liep in de absolute slotfase tegen een gele kaart aan.

De dertigvoudig Oranje-international beklaagde zich bij arbiter Dieperink over het tijdrekken van VVV-doelman Thorsten Kirschbaum. "Die keeper ging de bal van de ene naar de andere kant verplaatsen, terwijl de bal al goed lag. Ik zei alleen maar tegen de scheids: tijd hè?", reageerde Elia na afloop hoofdschuddend voor de FOX Sports-camera's. "Ik zei alleen maar: waarom moet hij die bal naar de andere kant brengen? Hij maakt er alleen maar een showtje van."

De vleugelaanvaller maakt zich echter niet druk na zijn teleurstellend verlopen invalbeurt van tien minuten. "Komt wel, joh. Maak je niet druk over mij. De oude Elia? Ja, die krijgen jullie snel weer te zien... Komt wel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws