Update: Zahavi en PSV mondeling akkoord, spits ontvangt miljoenensalaris

Update: Zahavi en PSV mondeling akkoord, spits ontvangt miljoenensalaris

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 12:07za 19-09-2020 om 12:07

De transfer van Eran Zahavi naar PSV lijkt steeds dichterbij te komen. De spits deelt via zijn Instagram-pagina beelden dat hij in een vliegtuig stapt. Waarschijnlijk vliegt de spits naar Eindhoven om een transfer naar PSV af te ronden.

Zahavi wordt de laatste dagen in verband gebracht met PSV, nu het zo goed als zeker is dat Sam Lammers een transfer gaat maken naar het Italiaanse Atalanta Bergamo. De club uit Eindhoven ziet in Zahavi een vervanger van Lammers en trekt alle registers open om hem binnen te halen. De spits kan in Eindhoven naar verluidt 2,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Zahavi zit inmiddels in het vliegtuig, waarschijnlijk vliegt hij naar Nederland.

De Israëlisch international heeft al afscheid genomen van zijn oude club Guangzhou R&F. Het is dan ook niet duidelijk of PSV een transfersom moet gaan betalen voor de 33-jarige Zahavi. In Eindhoven ligt een contract voor twee seizoenen klaar. Veracht wordt dat Zahavi, wanneer hij zaterdag in Nederland arriveert, de laatste plooien gladstrijkt met PSV. Ook staat er dan een medische keuring op het programma.

Update: PSV en Eran Zahavi zijn al mondeling akkoord over een transfer naar Eindhoven, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Israëlische spits gaat ruim twee miljoen euro per jaar verdienen bij PSV. In dat salaris zitten de nodige bonussen, omdat PSV niet van plan is het salarishuis volledig overhoop te gooien. Door het vertrek van enkele spelers kan PSV ruimte maken voor het salaris van Zahavi.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zahavi naar PSV: goed idee?

(8137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws