Dumfries neemt het op voor Mvogo: 'We maken het hem ook moeilijk'

Dumfries neemt het op voor Mvogo: 'We maken het hem ook moeilijk'

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 22:23za 19-09-2020 om 22:23

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries wilde doelman Yvon Mvogo niet openlijk bekritiseren na de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Een kolderieke blunder van de Zwitser leek PSV twee punten te kosten, maar Maxi Romero bezorgde de Eindhovenaren in de absolute slotfase alsnog de zege.

Dumfries betitelde het moment met Mvogo als 'botte pech'. "Ik ga hem niet afvallen. Ik denk dat dit heel ongelukkig is, volgens mij stuiterde die bal net op", aldus de rechtsback in gesprek met FOX Sports. "Ziet het er verschrikkelijk uit? Ik vind het ook verschrikkelijk voor hem. Hij doet het niet expres en hij heeft ons ook fantastisch gered met een paar reddingen. We zijn hartstikke blij dat hij hier is."

Volgens Dumfries moesten de veldspelers van PSV ook kritisch naar zichzelf kijken. "Ik ben wel kwaad vanwege de manier waarop we het hem zo moeilijk maken. Dat hebben we vorige week (op bezoek bij FC Groningen, red.) ook gedaan", vond Dumfries. "We hadden het eerder af moeten maken en dat mogen we onszelf ook verwijten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws