Groot nieuws uit Eindhoven: PSV heeft met Zahavi gewenste spits binnen

Groot nieuws uit Eindhoven: PSV heeft met Zahavi gewenste spits binnen

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 13:01zo 20-09-2020 om 13:01

Laatste update: zondag 20 september 2020 om 13:23zo 20-09-2020 om 13:23

PSV heeft Eran Zahavi binnen. De Israëlische doelpuntenmachine komt de Eindhovense gelederen versterken, zo meldt PSV zondagmiddag via de officiële kanalen.

Op de website van PSV valt te lezen dat de 33-jarige Zahavi voor twee seizoenen tekent in het Philips Stadion. De Eindhovenaren hoeven geen transfersom te betalen voor de spits, want hij komt transfervrij over van het Chinese Guangzhou R&F. Daar speelde hij onder trainer Giovanni van Bronckhorst.

De Israëlische goalgetter heeft zin in een nieuw avontuur. "Ik heb een geweldige tijd gehad in China, maar ik wil nog één keer in Europa laten zien wat ik kan", vertelt hij. "PSV is voor mij een geweldige kans. Spelen om de prijzen en aanvallend voetbal. Er ligt hier een mooie uitdaging en ik kijk er naar uit om in Nederland te spelen."

Technisch manager John de Jong spreekt zijn tevredenheid uit over de deal. "Wij hebben een aantal hele goede, maar ook nog erg jonge aanvallers. We staan aan de vooravond van hopelijk een heel druk seizoen met veel internationale wedstrijden. Een brede selectie met meerdere opties is absoluut noodzakelijk om onze doelstellingen te bereiken. Eran is een echte goalgetter met een geweldig trackrecord en voegt ervaring aan die jonge selectie toe."

De erelijst van Zahavi bevat drie topscorerstitels in Israël en twee Chinese topscorerstrofeeën. Daarnaast werd hij in beide landen ook uitgeroepen tot voetballer van het jaar. Met Maccabi Tel Aviv en Hapoel Tel Aviv werd de spits landskampioen en bekerwinnaar. PSV laat weten dat het de formaliteiten snel hoopt af te ronden, waardoor de spits snel bij de wedstrijdselectie aan kan sluiten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws