Update: Feyenoord komt met slecht nieuws: Botteghin voorlopig afwezig

Update: Feyenoord komt met slecht nieuws: Botteghin voorlopig afwezig

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 17:45di 22-09-2020 om 17:45

Feyenoord moet het voorlopig doen zonder Eric Botteghin. De Braziliaan viel zondagmiddag uit in het duel met FC Twente en heeft een hamstringblessure. Onduidelijk is nog hoe lang Botteghin er niet bij is.

Botteghin werd vervangen door Bart Nieuwkoop. Trainer Dick Advocaat laat op de persconferentie weten dat de verdediger er mogelijk lange tijd uit is. "Maar je moet altijd afwachten hoe lang dat exact is", citeert RTV Rijnmond hem. Feyenoord trok vorige week de Servische verdediger Uros Spajic aan. Hij is vanaf aankomende vrijdag beschikbaar voor Advocaat.

Feyenoord kan in het hart van de verdediging nog beschikken over Spajic, Nieuwkoop, Marcos Senesi, George Johnston en Lutsharel Geertruida. Ook Sven van Beek is lange tijd afwezig, zo werd eerder al bekend. 

Feyenoord verspeelde zondagmiddag de eerste punten van het seizoen. FC Twente wist een punt mee naar Enschede te nemen: 1-1.

Update: Feyenoord moet het voorlopig doen zonder Botteghin. De Braziliaan heeft tegen Twente een hamstringblessure opgelopen en is volgens de club meerdere weken niet inzetbaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws