Telegraaf: Feyenoord wil geen zaken doen bij biedingen onder 30 miljoen euro

Telegraaf: Feyenoord wil geen zaken doen bij biedingen onder 30 miljoen euro

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 07:00ma 21-09-2020 om 07:00

Het is nog geen zekerheid dat Marcos Senesi bij Feyenoord blijft. Napoli houdt de Argentijnse verdediger (23) nog steeds in de gaten, meldt De Telegraaf.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat houdt met 'enige angst' de ontwikkelingen op de Italiaanse transfermarkt in de gaten, klinkt het. Napoli is Senesi nog niet vergeten en komt mogelijk in actie als Kalidou Koulibaly vertrekt. Hij wordt begeerd door Manchester City en Paris Saint-Germain en moet 75 miljoen euro kosten.

De interesse van Napoli in Senesi loopt volgens De Telegraaf vooral via makelaars. De zakelijke belangen van de Feyenoord-verdediger, die nog drie jaar vastligt, worden behartigd door zijn vader. Feyenoord wil geen zaken doen bij biedingen onder de dertig miljoen euro.

Door de relatief hoge vraagprijs, kijkt Napoli naar alternatieven: Arsenal-verdediger Sokratis Papastathopoulos (32) is goedkoper, maar ook een stuk ouder. Feyenoord heeft met de komst van Uros Spajic ingespeeld op een mogelijk vertrek van Senesi. Zondag viel Eric Botteghin tegen FC Twente uit met forse hamstringklachten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws