'Paris Saint-Germain wil shoppen bij Spurs: ook Real houdt situatie in de gaten'

'Paris Saint-Germain wil shoppen bij Spurs: ook Real houdt situatie in de gaten'

21-09-2020 09:01 Laatste update: 09:04
22

Dele Alli lijkt op weg naar de uitgang bij Tottenham Hotspur. De middenvelder werd tijdens de laatste twee wedstrijden, tegen Lokomotiv Plovdiv en Southampton, niet in de wedstrijdselectie opgenomen door trainer José Mourinho en staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain.

Dat melden verschillende Engelse media, waaronder de BBC en The Times. Mourinho gaf voor de wedstrijd tegen Southampton al aan dat Tottenham een grote selectie heeft en er daarom geen plek was voor Alli. Aanstaande donderdag speelt de middenvelder wel mee tijdens de League Cup-wedstrijd tegen Leyton Orient. Paris Saint-Germain volgt de situatie in Noord-Londen op de voet en wil Alli naar de Ligue 1 halen. Ook Real Madrid houdt een oogje in het zeil. 

Mocht Alli daadwerkelijk vertrekken dan heeft Spurs zijn vervanger al op het oog. Mourinho is zeer gecharmeerd van Manchester United-aanvaller Jesse Lingard en heeft naar verluidt 33 miljoen euro voor hem over. Opvallend: de statistieken van Lingard bij United het afgelopen seizoen (hij kwam niet verder dan één doelpunt), waren allesbehalve indrukwekkend.

No Poll