PSV heeft nieuws en haalt met Müller extra collega voor Mvogo en Unnerstall

PSV heeft nieuws en haalt met Müller extra collega voor Mvogo en Unnerstall

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 10:00wo 23-09-2020 om 10:00

Laatste update: woensdag 23 september 2020 om 10:09wo 23-09-2020 om 10:09

PSV heeft voor de vierde keer in deze transferperiode een nieuwe speler vastgelegd. In navolging van Yvon Mvogo, Philipp Max en Eran Zahavi komt de twintigjarige keeper Vincent Müller de gelederen in Eindhoven versterken: hij heeft voor drie jaar getekend.

De bij 1. FC Köln opgeleide doelman komt over van Würzburger Kickers, dat vorig seizoen - mét Müller onder de lat - promotie van de Derde Bundesliga naar de Tweede Bundesliga afdwong. Müller wordt waarschijnlijk derde keus, achter de eveneens van de Duitse markt afkomstige Mvogo en Lars Unnerstall. Hij kan echter ook ervaring opdoen bij Jong PSV. De Eindhovenaren haalden eerder deze week overigens ook Mark Spenkelink, die ook voor Jong PSV kan keepen.

Müller is gehaald voor de lange termijn, laat technisch manager John de Jong weten. "Met Mvogo en Unnerstall hebben we twee goede ervaren keepers. Müller en Maxime Delanghe zijn jongens voor de toekomst. Met maatwerk, afhankelijk van het programma van de A-selectie en Jong PSV, zullen we hen stap voor stap begeleiden."

De sluitpost zelf kan zijn geluk niet op. "PSV is een geweldig grote club, die internationaal hoog aangeschreven staat", vertelt hij aan de PSV-kanalen. "Het is voor mij een eer dat ik op jonge leeftijd het vertrouwen en de kans krijg om mezelf te ontwikkelen. Ik zal er alles aan doen dat vertrouwen terug te betalen aan de club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws