'Manchester United gaat tweede nieuwkomer na Van de Beek oppikken bij FC Porto'

'Manchester United gaat tweede nieuwkomer na Van de Beek oppikken bij FC Porto'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 17:53ma 21-09-2020 om 17:53

Alex Telles moet na Donny van de Beek de tweede grote aanwinst van Manchester United worden, meldt The Guardian. De 27-jarige linksback uit Brazilië komt wellicht deze week nog over van FC Porto.

Telles speelt sinds 2016 in het Estádio Do Dragão, maar is aan zijn laatste contractjaar begonnen. In zijn verbintenis is een clausule van veertig miljoen euro opgenomen, maar volgens The Guardian heeft Manchester United goede hoop dat het een lagere transfersom uit het vuur kan slepen.

De onderhandelingen tussen beide clubs bevinden zich in een vergevorderd stadium, weet de kwaliteitskrant te melden. Naar alle waarschijnlijkheid zal de transfersom om en nabij de 25 miljoen euro bedragen. De enkelvoudig international van Brazilië – die op Old Trafford moet gaan concurreren met Luke Shaw en Brandon Williams – kan een weeksalaris van ruim tachtigduizend euro tegemoetzien.

Mogelijk heeft Telles zaterdag tegen Sporting Braga (3-1 zege) zijn afscheidswedstrijd in Porto gespeeld. De linksback benutte twee strafschoppen tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe Primeira Liga-seizoen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws