ADO stunt op de transfermarkt en presenteert gevallen toptalent Morrison

ADO stunt op de transfermarkt en presenteert gevallen toptalent Morrison

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 18:12ma 21-09-2020 om 18:12

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 18:22ma 21-09-2020 om 18:22

ADO Den Haag heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt. De zestiende (!) nieuweling van deze transferperiode is een verrassende: voormalig toptalent Ravel Morrison (27) heeft zich verbonden aan de Hofstedelingen.

De bij Manchester United opgeleide Engelsman heeft tot het einde van het seizoen getekend. Morrison leek een mooie toekomst tegemoet te gaan, maar redde het niet op Old Trafford en liet bij West Ham United slechts bij vlagen zien waartoe hij in staat was. Daarna maakte hij een wonderlijke reis om de wereld: Morrison diende SS Lazio (Italië), Atlas Guadalajara (Mexico), Östersunds FK (Zweden) en een handvol Engelse clubs. Deze zomer vertrok hij transfervrij bij Sheffield United, dat hem al verhuurde aan Middlesbrough.

Hoofd Technisch Hart Martin Jol en ex-ploeggenoot Ricardo Kishna hebben Morrison over de streep getrokken. "Ik heb een zeer positieve indruk van deze club", laat hij weten aan de ADO-site. "Voetbal is echt mijn passie. Dat wil ik ook graag aan de fans laten zien. Ik hoop verder van waarde te kunnen zijn met mijn creativiteit, passing, aannames en dribbels."

Jol hoopt dat de nieuwste aanwinst van zijn club eindelijk zijn grote belofte in kan lossen. "De complimenten van Sir Alex Ferguson waren er niet voor niets", weet de oud-trainer van onder meer Tottenham Hotspur. "Wij hopen dat Ravel zijn kwaliteiten op het podium van de Eredivisie kan laten zien. Wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn grote talent niet alleen onze club kan helpen, maar ook zichzelf kan helpen om weer vooruit te komen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws