Barça en Inter maken deal officieel: Vidal keert terug in de Serie A

Barça en Inter maken deal officieel: Vidal keert terug in de Serie A

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 11:14di 22-09-2020 om 11:14

Laatste update: dinsdag 22 september 2020 om 11:53di 22-09-2020 om 11:53

Het is officieel: Arturo Vidal speelt dit seizoen in de Serie A. Het hing al even in de lucht, maar FC Barcelona en Internazionale hebben de deal inmiddels bevestigd.

Vidal wordt de zesde Chileen die de clubkleuren van Inter gaat verdedigen. Vidal tekent een contract voor twee seizoenen bij de Italiaanse club. Inter deelde zondag al beelden van Vidal, die op weg was naar een medische keuring in Turijn. De Chileen werd op maandag gekeurd en beide clubs hebben vervolgens het papierwerk in orde gemaakt.

Barcelona betaalde twee jaar geleden achttien miljoen euro aan Bayern München om Vidal naar Camp Nou te halen. Vidal is naar verluidt niet de laatste Barcelona-speler die binnenkort vertrekt. Nélson Semedo staat op het punt een contract te tekenen bij Wolverhampton Wanderers. De Portugees gaat Barcelona een bedrag van rond de veertig miljoen euro opleveren.

Daarnaast staat Luis Suárez in de belangstelling van Atlético Madrid. De Uruguayaan is met Barcelona in onderhandeling om zijn contract te ontbinden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws