Lampard geeft update over Ziyech: debuut voor Chelsea nog even uitgesteld

Lampard geeft update over Ziyech: debuut voor Chelsea nog even uitgesteld

22-09-2020 15:28
35

Het League Cup-duel van Chelsea met Burnley komt nog te vroeg voor Hakim Ziyech. Ook Christian Pulisic ontbreekt woensdagavond, vertelde manager Frank Lampard dinsdag op de persconferentie. De twee creatievelingen zijn wel op de weg terug.

Ziyech verruilde Ajax deze zomer voor Chelsea, maar door een knieblessure wacht hij nog op zijn officiële debuut. Hij miste al de Premier League-duels met Brighton & Hove Albion (1-3 zege) en Liverpool (0-2 nederlaag). Ook het treffen met Burnley gaat dus aan hem voorbij. Datzelfde geldt voor Pulisic, maar Lampard had wel goed nieuws over de Amerikaan en de Marokkaan. Ze zijn bijna weer fit.

Wedden

Meer odds

Chelsea speelt zaterdag zijn derde competitiewedstrijd van het seizoen, uit bij Westbromwich Albion. Of Ziyech dan zijn debuut kan maken, wordt later deze week duidelijk. 

Met Ben Chilwell en Thiago Silva zijn twee andere nieuwelingen wel beschikbaar voor de clash met Burnley. Daarmee nemen de defensieve opties toe voor Lampard, die ook bevestigde dat doelman Edouard Mendy een transfer naar Stamford Bridge maakt.