Lampard passeert doelman Kepa voor League Cup-duel en kondigt transfer aan

Lampard passeert doelman Kepa voor League Cup-duel en kondigt transfer aan

22-09-2020 14:55
32

Chelsea brak in 2018 een mondiaal transferrecord voor Kepa Arrizabalaga, maar de duurste doelman ter wereld lijkt afgeserveerd op Stamford Bridge. Manager Frank Lampard heeft aangekondigd dat er een nieuwe sluitpost onderweg is.

Stade Rennes-doelman Edouard Mendy wordt de nieuwe concurrent van Kepa en Willy Caballero. De international van Senegal is al medisch gekeurd door The Blues, liet Lampard weten tijdens de persconferentie in aanloop naar het League Cup-duel met Barnsley van woensdagavond. Mendy is op voorspraak van directeur Petr Cech – oud-directeur van onder meer Chelsea én Stade Rennes – gehaald en zal naar verwachting spoedig gepresenteerd worden.

Lampard liet ook weten dat niet Kepa, maar Caballero woensdag onder de lat zal staan. De manager benadrukte dat hij die beslissing al vóór het thuisduel met Liverpool – waarin Kepa opzichtig in de fout ging – had genomen, maar het lijkt erop dat de Bask van tachtig miljoen euro klaar is bij Chelsea. Dat Lampard ontevreden is over hem, is al langere tijd een publiek geheim.