'Berghuis kampt met ochtendhumeurtje: zwetende handjes bij Feyenoord'

'Berghuis kampt met ochtendhumeurtje: zwetende handjes bij Feyenoord'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 23:12di 22-09-2020 om 23:12

Feyenoord is nog niet helemaal gerust op een langer verblijf van Steven Berghuis in De Kuip. Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International wordt er geïnformeerd naar de 28-jarige aanvaller, al ligt er nog geen bod op tafel.

"Hij kampt een beetje met een ochtendhumeurtje. Hij komt niet elke dag heel opgewekt op de club", vertelt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van VI. "Dat valt de leiding bij Feyenoord ook wel op, of in ieder geval de trainer. De transferwindow duurt tot oktober, iedereen begint toch wel met zwetende handjes te kijken: gaat er nog wat gebeuren met onze sterspeler. Dat sluit ik niet uit."

Van een bod is desondanks nog geen sprake. "Er wordt wel geïnformeerd vanuit de markt naar hem", aldus Krabbendam. "Ik heb zijn zaakwaarnemer gesproken en die zegt dat er geen officiële aanbieding is. Maar, je weet hoe het gaat. Er wordt gebeld, er wordt geappt en er wordt onderzocht. Het wachten is op een grote transfer, zodat het naar beneden kan druppelen als het boven regent."

"Volgens de kenners van de transfermarkt gaat dat wel gebeuren tijdens de tien dagen voor de deadline", vervolgt Krabbendam. "Dan moet Feyenoord hopen en bidden dat Berghuis zelf besluit om te blijven. Daar komt het uiteindelijk op neer. Hij heeft een clausule in zijn contract. Iedere club kan dat betalen", doelt hij op de afkoopsom van naar verluidt twaalf miljoen euro. "Berghuis moet zelf bepalen wat hij wil."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws