Streuer: 'Dan staan de grote clubs volgend jaar voor hem in de rij'

Streuer: 'Dan staan de grote clubs volgend jaar voor hem in de rij'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 08:31wo 23-09-2020 om 08:31

Laatste update: woensdag 23 september 2020 om 08:36wo 23-09-2020 om 08:36

Joël Drommel heeft besloten dit seizoen toch bij FC Twente te blijven. De doelman speelde eerder nog met het idee om deze zomer te vertrekken uit Enschede.

Drommel verwacht niet dat er nog een mooi aanbod voor hem komt. "De kans is heel groot dat ik dit seizoen bij FC Twente blijf. Of er moet iets heel moois komen, waarbij het plaatje in alles klopt en waar geen enkele voetballer nee tegen kan zeggen", zegt Drommel in gesprek met Tubantia. "Maar we zitten nu op anderhalve week voor het sluiten van de transfermarkt. Ik zie dat niet meer gebeuren. Als dat soort clubs interesse hadden, waren ze wel eerder gekomen."

FC Twente is blij met het langere verblijf van Drommel en technisch directeur Jan Streuer denkt dat de 23-jarige doelman volgend jaar een mooie stap kan maken. "Als hij dit seizoen zo doorgaat, dan staan de grote clubs volgend jaar voor hem in de rij. Hij moet nu niet gaan en wij laten hem trouwens ook niet gaan", aldus Streuer, die wel een bod uit Engeland kreeg. "Niet interessant voor ons en niet interessant voor Joël", aldus de td.

Drommel heeft nog een contract tot de zomer van 2021, met een optie op nog een jaar. Die optie gaat FCC Twente binnenkort lichten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Drommel een topkeeper?

(647 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws