Onverwachte snelle rentree bij Feyenoord: 'We've missed that big smile'

Onverwachte snelle rentree bij Feyenoord: 'We've missed that big smile'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 15:57wo 23-09-2020 om 15:57

Dick Advocaat heeft binnen afzienbare tijd weer meerdere opties links achterin bij Feyenoord. Tyrell Malacia (21) verscheen woensdagmiddag voor het eerst sinds lange tijd weer op het trainingsveld. 

De jonge linkervleugelverdediger werd in juli geopereerd aan zijn heup. Door deze operatie miste Malacia de gehele voorbereiding op het nieuwe seizoen. Verwacht werd dat Malacia pas na de winterstop weer aan zou sluiten bij de eerste selectie. Nu Malacia woensdagmiddag gesignaleerd is op Varkenoord, lijkt het erop dat zijn rentree minder lang op zich laat wachten.

De vervroegde terugkeer van Malacia is goed nieuws voor Advocaat en Feyenoord. De keuzeheer van de Rotterdammers zit dun in zijn verdedigers. Sven van Beek en Eric Botteghin zijn voor langere tijd uit de roulatie en met Ridgeciano Haps had Advocaat maar één echte linksback tot zijn beschikking. Wel trok Feyenoord vorige week in de persoon van Uros Spajic een extra centrale verdediger aan. Spajic wordt voor een jaar gehuurd van FK Krasnodar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws