Van Gaal kijkt nu en die zit kokhalzend uit het raam op het zand te kotsen

"Van Gaal kijkt nu en die zit kokhalzend uit het raam op het zand te kotsen"

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 20:34wo 23-09-2020 om 20:34

Hans Kraay jr. heeft vertrouwen in de aanstelling van Frank de Boer als nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Hij denkt ook dat de gepasseerde Louis van Gaal helemaal klaar is met de KNVB.

De KNVB maakte woensdag de aanstelling van De Boer bekend. "De beste trainer die Nederland misschien wel ooit gehad heeft is Van Gaal. De spelers zijn niet gek. Sneijder, Robben, Van Persie, Van der Vaart, Frank de Boer, Ronald de Boer, Litmanen en Danny Blind vinden hem allemaal een geweldige trainer", zegt Kraay jr. bij FOX Sports. "Ik heb 191 trainingen van hem gezien en het ís een geweldige trainer. In hoeverre laat je je oren hangen naar de spelers? Die hebben gekozen voor een Engelse manager."

"Van Gaal is gepasseerd en zal nooit meer een kop koffie met wie dan ook van de KNVB drinken", zegt Kraay jr.. "Het is Frank de Boer geworden en die kan prima delen. Hij is ook wijzer geworden en ondanks het feit dat hij na Ajax helemaal geen succes heeft gehad, denkt hij ook: dit is een wereldkans voor mij, ik ga dat heel integer doen. Misschien neemt hij nog een vertrouwenspersoon mee. "Ik denk dat dat goed gaat komen. Van Gaal kijkt nu en die zit kokhalzend uit het raam op het zand te kotsen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Nederland Nederland

Poll

Gaat De Boer slagen bij Oranje?

(3501 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws