Supportersvereniging Ajax: 'Zaterdagavond 21.00 uur is anders dan zondagochtend'

Supportersvereniging Ajax: 'Zaterdagavond 21.00 uur is anders dan zondagochtend'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 14:21do 24-09-2020 om 14:21

De Johan Cruijff Arena is klaar om meer supporters te ontvangen voor thuiswedstrijden van Ajax. Momenteel mogen er 13.000 Ajacieden naar binnen in het stadion, maar dat aantal kan eventueel omhoog, meent Chief Innovation Officer Henk van Raan.

"We doen het heel erg goed, beter dan onze collega's bij andere stadions. Een beetje verruiming zou fijn zijn", zegt Van Raan in gesprek met AT5. Door de oplopende coronacijfers lijkt dat voorlopig echter niet aan de orde. "We zijn blij als we het de komende maanden nog mogen handhaven. Hopelijk wordt het niet teruggeschroefd."

Fabian Nagtzaam, bestuurder van de supportersvereniging van Ajax, hoopt dat het goede gedrag van de fans tegen RKC Waalwijk ook tegen Vitesse te zien is. "Als je kijkt hoe het elders is gegaan zijn we erg tevreden. Er is geen reden voor aanpassingen, alles is goed gegaan", zegt Nagtzaam, die wel zijn hart vasthoudt voor het duel met Vitesse. "We hopen dat het zaterdag niet té spannend wordt", lacht de Ajax-fan. "Dat zou betekenen dat Ajax compleet over Vitesse heen loopt én dat er minder spanningen zijn. Zaterdagavond 21.00 uur is iets anders dan zondagochtend, supporters zijn wat losser na een drankje."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws