Boskamp dient felle Van Basten van repliek: 'Hij vond Ziyech ook niet goed

Boskamp dient felle Van Basten van repliek: 'Hij vond Ziyech ook niet goed"

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 20:30do 24-09-2020 om 20:30

Jan Boskamp wist niet wat hij zag afgelopen zondag. Feyenoord stelde teleur tegen FC Twente (1-1), maar de kritiek van Marco van Basten gaat volgens de analist te ver.

"De wedstrijd tegen Twente was onvoorstelbaar", verzucht Boskamp voor de camera van Veronica. "Ik wist niet wat ik zag... Slecht! Ik kan niet zeggen wie goed was. Ik zag Dick (Advocaat, red.) zitten. Dan weet je uit ervaring: hij kan er voor zijn gevoel toch niks aan doen."

"Nu lopen een heleboel mensen te zeiken over wat er allemaal niet goed is bij Feyenoord, maar dat is slap gelul", vervolgt hij. "In de voorbereiding speelden ze tegen Borussia Dortmund wel goed met dezelfde spelers. Geluk bij een ongeluk: niemand was zondag goed, dus het kan alleen maar beter worden."

De harde kritiek van Van Basten, die Feyenoord vergeleek met Ajax en de Rotterdammers afschilderde als amateurs, vindt Boskamp te zwaar. "Dat is zo makkelijk om te zeggen. Hij vond Ziyech ook niet goed, toch? Hij zegt dat en anderen pakken het op. Ik baal er als een stekker van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws