Solskjaer verdedigt Van de Beek: 'Het is een beetje respectloos naar Donny'

Solskjaer verdedigt Van de Beek: 'Het is een beetje respectloos naar Donny'

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 07:06za 26-09-2020 om 07:06

Laatste update: zaterdag 26 september 2020 om 12:01za 26-09-2020 om 12:01

Ole Gunnar Solskjaer vindt het 'respectloos' naar Donny van de Beek dat supporters en journalisten van Manchester United continu roepen om extra versterkingen. De Engelse topclub is op de transfermarkt nog niet zo actief als de concurrentie. De achterban uit zijn zorgen.

Van de Beek was de eerste zomeraanwinst van Man United. De club betaalde veertig miljoen euro voor hem aan Ajax. Verder legden The Red Devils nog niemand vast. Solskjaer kreeg daar vrijdag op het wekelijkse perspraatje vragen over.

"Het is een beetje respectloos naar Donny als je zegt dat hij de enige aankoop is. Hij is een topspeler die ons elftal versterkt. Maar natuurlijk moeten we naar onszelf kijken. Andere clubs moeten doen wat ze kunnen. We zijn druk bezig om een competitief team samen te stellen. Als er nieuws is, laten we dat weten."

Solskjaer hoopt dit seizoen meer te zien van zijn aanvallers, maar ook van zijn middenvelders, waaronder Van de Beek. "We hebben meer goals nodig uit standaardsituaties. Harry (Maguire, red.) is een van de besten uit de competitie als het hierop aankomt. Kunnen we daar meer uithalen? Kunnen de middenvelders meer scoren? Dat zou ons meer punten op moeten leveren. We hebben spelers als Donny en Paul Pogba die zeker meer goals moeten kunnen maken. Maar ook Jesse Lingard, Juan Mata en Dan James zouden van waarde kunnen zijn." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Van de Beek een succes bij United?

(8006 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws