Van de Beek laat goede indruk achter in Engeland: Hij is a happy man

Van de Beek laat goede indruk achter in Engeland: "Hij is a happy man"

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 10:08za 26-09-2020 om 10:08

Manchester United heeft hoge verwachtingen van Donny van de Beek. Nemanja Matic is niet bang voor de concurrentiestrijd en juicht de komst van de middenvelder alleen maar toe.

Van de Beek voegde zich een aantal weken geleden bij het Engelse gezelschap. Matic denkt dat hij het naar z'n zin heeft op Old Trafford. "Hij is a happy man", zegt Matic op de clubsite van Man United. "Hij is blij met ons en wij zijn blij met hem. Hij is pas een paar weken bij ons en ik weet zeker dat hij voor ons een belangrijke speler gaat zijn in de toekomst. Van de Beek is een erg jonge speler en ik ben blij dat we hem hebben vastgelegd."

"Hij heeft ook wat ervaring met Ajax in de Champions League, dus hij heeft al grote wedstrijden in de benen. Ik ben er zeker van dat hij bij ons beter wordt en zijn niveau omhoog krikt, ik ben blij voor hem en voor het team."

Matic gaat de concurrentiestrijd niet uit de weg. "Dat is altijd goed, anders kun je niets winnen. Als goede spelers op jouw positie staan, weet je dat harder moet werken op het veld."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Van de Beek een succes bij United?

Ja
63%
Nee
37%
(8006 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws