LIVE-discussie: zelfde elf namen bij Heerenveen, VVV moet verdediger missen

LIVE-discussie: zelfde elf namen bij Heerenveen, VVV moet verdediger missen

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 19:23za 26-09-2020 om 19:23

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen ziet geen reden tot wisselingen in zijn basisopstelling. De club uit Friesland begint met dezelfde elf namen tegen VVV-Venlo als tijdens de overwinning van vorige week op Fortuna Sittard (1-3). VVV mist Lukas Schmitz en Arjan Swinkels.

Heerenveen kent een prima start in de Eredivisie en wist de eerste twee wedstrijden winnend af te sluiten: Willem II (2-0) en Fortuna Sittard (1-3) werden opzij gezet. Trainer Jansen ziet dan ook geen reden om te gaan sleutelen aan zijn opstelling en begint met dezelfde elf namen als vorige week. Een basisplaats dus voor Oliver Batista Meier, die gehuurd wordt van Bayern München. Ook zijn er basisplaatsen voor Henk Veerman en uitblinker Joey Veerman.

VVV moet noodgedwongen dus wel wat wijzigen aan de opstelling. Schmitz speelde vorige week nog tijdens het gelijkspel tegen FC Utrecht (1-1). Hij is ziek en is er vandaag dus niet bij. Tristan Dekker keert na lange tijd terug in de basis bij VVV. Swinkels is nog afwezig: de verdediger is niet fit.

De opstellingen:
SC Heerenveen: Mulder; Floranus, Van Hecke, Bochniewicz, Woudenberg; Kongolo, Joey Veerman, Batista Meijer; Van Bergen, Henk Veerman, Arjen van der Heide.

VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Gelmi, Kum, Dekker; Linthorst, Post, Van Crooy; Hupperts, Giakoumakis, John.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws