Steijn ziet gewilde Van Hooijdonk twijfelen: 'Hij heeft heel mooie toekomst'

Steijn ziet gewilde Van Hooijdonk twijfelen: 'Hij heeft heel mooie toekomst'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 10:15zo 27-09-2020 om 10:15

Laatste update: zondag 27 september 2020 om 10:25zo 27-09-2020 om 10:25

Sydney van Hooijdonk was zaterdagavond opnieuw belangrijk voor NAC Breda tijdens de 2-1 overwinning op Jong PSV. Toch is de toekomst van de spits in het Rat Verlegh Stadion nog onduidelijk. Trainer Maurice Steijn hoopt dat hij blijft.

Van Hooijdonk staat na vijf duels in de Keuken Kampioen Divisie op vier treffers, maar hij verlengde zijn aflopende contract nog niet. "Hij heeft inderdaad nog niet verlengd", reageert Steijn in de talkshow van Kees Jansma bij Voetbal International. "Ik hoop dat er maandag meer duidelijkheid komt, dan gaat zijn management weer met de club praten. Ik wil Sydney graag houden, dat heb ik vanaf dag één aangegeven, maar hij twijfelt toch of hij moet blijven."

Steijn is duidelijk. "Ik wil Sydney niet kwijt. Hij is jong, talentvol en heeft denk ik een heel mooie toekomst. Maar Sydney wil spelen. Hij zei letterlijk: Als dat bij NAC niet kan, dan wil ik weg."

"Er is nog niets duidelijk", laat Van Hooijdonk zelf weten aan BN DeStem. "Maandag zal ik de beslissing nemen. Dan zal mijn keuze daarna naar buiten komen." De spits verkeert in goede vorm en is dan ook gewild. "Ik ga niet zeggen dat ik blijf. Het is fifty-fifty."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat zou jij Van Hooijdonk aanraden?

Bij NAC blijven
50%
Een binnenlandse transfer maken
43%
Naar het buitenland vertrekken
6%
(1724 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws